Όροι εγγύησης

  1. Αρχική
  2. Όροι εγγύησης

-Όλα τα είδη καλύπτονται με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας για την σταθερότητα και την στερεότητα των ξύλινων μερών τους.

-Σε περίπτωση βλάβης, φθοράς ή καταστροφής των καλυπτόμενων από την εγγύηση μερών τους, εντός του χρόνου εγγύησης από λόγο που δεν αφορά κακή χρήση ή επέμβαση του πελάτη, η εταιρία μας υποχρεούται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος την επισκευή των μερών τους.

-Από την ανωτέρω εγγύηση εξαιρείται το ύφασμα.

-Μετά τον πρώτο χρόνο ο πελάτης επιβαρύνεται των μεταφορικών εξόδων.
Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση, η Logaras Handmade Sofa μπορεί να αναλάβει την επισκευή του προϊόντος , εφόσον είναι εφικτό, μετά από ενημέρωση του πελάτη για το κόστος
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με την κάθε παραγγελία και τις ανάγκες του πελάτη και γι αυτό δεν διατίθεται απόθεμα προκατασκευασμένων προϊόντων.
  • Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων ποικίλει ανάλογα με το προϊόν. Στο δελτίο παραγγελίας αναφέρονται οι προβλεπόμενες ημερομηνίες παράδοσης οι οποίες ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να αναπροσαρμοστούν.
  • Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ, μεταφορικά και συναρμολόγηση εντός Αθηνών. Εάν η χρήση αναβατορίου κριθεί απαραίτητη, το κόστος βαραίνει τον πελάτη. Όταν η παράδοση είναι εκτός Αθηνών,  η επιλογή της μεταφορικής γίνεται απο τον πελάτη και  τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη και χρέωση του.
  • Η παραγγελία προωθείται στην παραγωγή μετά την καταβολή της προκαταβολής. Η εξόφληση γίνεται με την παράδοση με μετρητά, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα 1 ημέρα πριν.
  • Τα προϊόντα κατασκευάζονται αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας. Σε πιθανή ακύρωση παραγγελίας, η προκαταβολή δεν μπορεί να επιστραφεί γιατί ενδέχεται να έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.